green auto logo

Alte servicii

Tu nu o să fii păcălit de samasari dacă știi ce acte trebuie să primești la mașină. Află cum să verifici dacă a fost avariată și reparată sau dacă are defecte ascunse.

CÂND ÎȚI CUMPERI MAȘINA DACĂ NU RESPECȚI LEGILE EȘTI SANCȚIONAT !

Priemști amendă intre 279 si 696 de lei dacă nu declari mașina la taxe și impozite sau între 70 și 279 lei dacă o declari cu întârziere.

Priemști amendă din calasa a IV -a de sancțiuni adică între 1305 – 2900 lei dacă nu transcri mașina pe numele tău în termenul legal.

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ

195 din 12 decembrie 2002

 

Amenzile se aplică conform legii 227/2015 privind Codul Fiscal și Ordonanța de Urgență nr. 195/2022 ambele actualizate în anul 2023.

Nu poți înmatricula mașina dacă nu primești toate actele necesare de la vânzător. 

În funcție de situația în care se află mașina atunci când o cumperi trebuie să primești anumite acte.

Mașina poate fi adusă din altă țară sau poate fi deja înmatriculată în România. 

O poți cumpăra de la proprietar sau de la un intermediar adică samsar, parc auto sau dealer autorizat.

ÎN REALITATE SUNT MULTE PERSOANE CARE SE CONFRUNTĂ CU ACESTE PROBLEME !

Au primit amenzi pentru că au mers “pe încredere” sau au ținut cont de sfaturi și păreri de la prieteni sau persoane fără experiență.

 În cazul în care NU AU PRIMIT TOATE ACTELE ca să poată înmatricula mașină trebuie să-l dea în judecată pe vânzator.

Genul acesta de proces durează 2-3 ani cu tot cu apel. Multă bătaie de cap și timp pierdut pe la tribunal la care se mai adaugă și cheltuielile de judecată.

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA

Ca să te simți PROTEJAT de vânzătorii rău intenționați, Cătălin colegul nostru îți va explica pe înțelesul tău cum trebuie să procedezi, pas cu pas, ca tu să îți cumperi mașina în SIGURANȚĂ.

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA


COMUNITĂȚILE NOASTRE

Activăm în acest domeniu din anul 2015 în județul Sibiu, iar din anul 2022 oferim aceste servicii și în mediul online în toată România.

Pe Facebook ne urmăresc peste 50 de mii de persoane, pe Tik Tok avem peste 350 de mii de aprecieri, iar pe YouTube am depășit 1.5 milioane de vizualizări. 

Datorită acestor comunități de oameni care ne urmăresc și ne apreciază activitatea avem și mai multă încredere în servicile pe care le oferim. 

Cei care au ales serviciile noastre și-au cumpărat mașinile în SIGURANȚĂ și s-au simțit PROTEJAȚI de vânzătorii rău intenționați.

RECENZII PE CARE POȚI SĂ LE VERIFICI PE PAGINA DE FACEBOOK

BENEFICIILE TALE :

Nu te putem ajuta să obții un preț mic la mașina pe care ți-o dorești, dar îți spune sigur ce acte trebuie să primești pentru că legea este foarte clară în această privință.

Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Sudeia, Țările de Jos, Ungaria

Dacă procedura video nu este pe înțelesul tău poți solicita varianta de consultant personal și ai GARANȚIA că mai plătești doar diferența de bani. Ținem cont de faptul că ai achiziționat procedura video.

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor sau a serviciilor îți restituim toți banii înapoi. Practic plătești doar dacă procedura sau informațiile îți sunt de folos. Detalii la termeni și condiții.

#Deșteaptă-te Române

Acum, înainte să cumperi mașina trebuie să te informezi și să te asiguri că nu o să fi păcălit de samsari!

Bănuim că ai auzit expresia  “ Românul este bun la toate “. Acum ai ocazia să validezi această expresie

Descurcă-te singur pentru că procedurile s-au simplificat. Nu mai este birocrația comunistă de care îți este frică, iar la final “o să ieși” mai ieftin dacă te ocupi TU.

 

Toate informațiile și procedurile sunt în conformitate cu legea 132 din 2017, norma 20 din 2017 și norma 18 din 2022.